Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Οι «Χατζηφραγκέτα» για πρώτη φορά στον Βόλο

Ξεκινούν οι «Αναιρέσεις»



Οι χειμαρρώδεις Βαγγέλης Χατζηγιάννης και Πάνος Φραγκιαδιάκης, οι αλλιώς οι Χατζηφραγκέτα παρουσιάζουν την πλούσια δουλειά τους για πρώτη φορά στον Βόλο στην μουσική σκηνή των «Αναιρέσεων» το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 22.30 στο Πεδίο του Άρεως, με είσοδο 3 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έχοντας στην φαρέτρα τους ένα μεγάλο όγκο μουσικών κομματιών θα παρουσιάσουν το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους. Με μπόλικη δόση χιούμορ, και μία αποκαλυπτική ματιά στα «μικρά θαύματα» της καθημερινότητας του νέου σήμερα όπως ο φραπές, η Κική, η Μαρία και οι μεταμαρξιστικοί στοχασμοί, τα ακόρντα των Χατζηφραγκέτα είναι η πιο κατάλληλη πρόταση για μία καλοκαιρινή συναυλία χωρίς προηγούμενο.


Πιο μπροστά θα είναι και οι ταλαντούχοι Ούτε Σπόντα που παντρεύουν με μεγάλη επιτυχία το έντεχνο τραγούδι με λαϊκές ενορχηστρώσεις προσφέροντας για μιάμιση ώρα ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό. Το πρόγραμμα θα ανοίξουν βολιώτικες μαθητικές μπάντες που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο φεστιβάλ. Το συνολικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα το βρείτε στο anaireseis.gr»