Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

4th GREEK SALSA BOOTCAMP ΒΟΛΟΣ
31 ΜΑΙΟΥ – 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Το καλοκαίρι καταφθάνει και αυτή τη φορά ξεκινάει λίγο νωρίτερα . . . στο Βόλο ! ! ! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Salsa Y suenΟ υπόσχονται ένα υπέροχο τριήμερο με καλοκαιρινή διάθεση, μαθήματα χορού, shows και πάνω από όλα κέφι ! ! !

Οι προετοιμασίες για το 4th Greek Salsa Bootcamp εντείνονται μιας και λίγες μέρες μας χωρίζουν από αυτό το μεγάλο χορευτικό καλοκαιρινό event ! ! !

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά events του χρόνου και το μεγαλύτερο του καλοκαιριού λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλία ! ! ! Πρόκειται για ένα τριήμερο που περιλαμβάνει μαθήματα λατινοαμερικάνικων χορών, δυνατά parties, εντυπωσιακά shows και φυσικά πολύ καλή διάθεση από όλους όσους συμμετέχουν ! ! !

Το 4th Greek Salsa Botcamp θα πραγματοποιηθεί 31 Μαϊου με 2 Ιουνίου στο 5* ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδονται μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba κλπ.), χωρισμένα σε επίπεδα, από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους του είδους σε 3 παράλληλες αίθουσες μέσα στο ξενοδοχείο. Τα μαθήματα αρχίζουν την Παρασκευή το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο το απόγευμα.

Ονόματα όπως οι 5 φορές παγκόσμιοι πρωυαθλητές Adrian & Anita (Ισπανία) , Oli Rizo (Κούβα), Los Pambos (Βουλγαρία), Alex Lima (Βραζιλία/Γαλλία), La Secta, Salsa Sinners, SalsaDoo, Arinson Lopez κλπ. Θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.
Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί πάνω από 600 χορευτές κάθε βράδυ και όχι μόνο που θα παρεβρεθούν για να χορέψουν, να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν τα shows των προσκεκλημένων καλλιτεχνών. Τις δύο αυτές βραδιές θα επενδύσουν μουσικά, οι πιο γνωστοί djs του είδους: Dj Folivy (Luxemburg), Dj Nicos K, Dj Salvador El Pecador, Dj Tazz, Dj Estelio “El Social”, Dj Mas & Dj Stefanos.



Το τριήμερο κλείνει με ένα ολοήμερο beach party θεσμό που περιλαμβάνει επίσης χορευτικά workshops reggaeton και Zumba fitness δίπλα στο κύμα για όλους τους παρεβρισκόμενους.
Κάθε χρόνο το Greek Salsa Bootcamp μεγαλώνει και φιλοξενεί χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό που έρχονται να συνδυάσουν χορό, διασκέδαση και διακοπές γνωρίζοντας παράλληλα κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος.
Είσοδος στα parties Παρασκευής & Σαββάτου: 10E/βράδυ.
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα πρέπει να προμηθευτείτε FULL PASS ή ZUMBA PASS ! ! ! Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις, πρόγραμμα μαθημάτων και τιμές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του event: www.salsabootcamp.gr ! ! ! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διοργάνωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή στέλνοντας email στο grsalsabootcamp@gmail.com.