Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση Βιβλίων Ποίησης


Σας καλούμε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στην παρουσίαση βιβλίων Ποίησης του Κων/νου Παρδάλη (Διοικητής Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, ποιητής, συγγραφέας) και της Κατερίνας Δ. Βεργετάκη (ποιήτρια, συγγραφέας) στο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ Club" στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, στο 15ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής οδού Βόλου-Φαρσάλων.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απαγγελίες ποιημάτων από τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, καθώς επίσης και από τους ηθοποιούς: Βλάση Ζώτη, Μπέτυ Νικολέση, Άννα Ζαράρη και Στέλιο Μουτζούρη. Θα ερμηνεύσουν μελοποιημένα ποιήματα των: Καβάφη, Βάρναλη, Γκάτσου, Ελύτη, Ρίτσου, Ελευθερίου, Παρδάλη, Βεργετάκη, οι τραγουδιστές: Μαριάννα Ζάχου, Μαρίνα Βολουδάκη, Γιώργος & Αΐντα Πάγκαλου και Στέλιος Μουτζούρης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Διατήρησης και προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, ενώ μουσικά θα την επενδύσουν οι: Γιώργος Φουντούλης (συνθέτης, σολίστ στην κιθάρα), Γιώργος Πάγκαλος (Λαούτο) και Αΐντα Πάγκαλου (Βιολί).

Την παρουσίαση των βιβλίων μας, έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, ενώ η έκδοση των βιβλίων έγινε από την "ΉΡΑ Εκδοτική", υπό την αιγίδα του Catering “Μαγική γάστρα”.
Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της International Art Academy (Διεθνής Ακαδημία Τέχνης).

Κάρτα εισόδου για τους ενήλικες: 10 €. Περιλαμβάνει, βιβλίο της επιλογής του προσκεκλημένου, χρήση του μπουφέ και συμμετοχή σε κλήρωση.
Κάρτα εισόδου για τα παιδιά: 5 €. Περιλαμβάνει, χρήση του μπουφέ και συμμετοχή στην κλήρωση.
Ανεξάρτητη πώληση βιβλίων από την "ΉΡΑ Εκδοτική", υπό την αιγίδα του Catering “Μαγική γάστρα”. Τιμή βιβλίου: 10 €.

Χορηγοί επικοινωνίας: Marconi Radio 96,1, www.e-volos.gr