Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Caveman επιστρέφει το Σάββατο… στο Βόλο


Στις 7 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ, στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο «CAVEMAN» (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) ετοιμάζει τις αποσκευές του από το σπήλαιο που κατοικεί (θέατρο Coronet) για να βρεθεί κοντά στους απανταχού CAVEMAN θαυμαστές του… για το καλοκαίρι 2012!
Γεμάτος ενέργεια, ετοιμολογία στο «φλερτ» με το κοινό του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τραβάει το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Η αλήθεια του «Caveman» έγκειται στο να μάθουμε να ζούμε με τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι οποίες ίσως τελικά να καθιστούν λιγότερο βαρετή τη ζωή μας. Μόνο μην πέσετε στην παγίδα της προσπάθειας να κατανοήσετε το αντίθετο φύλο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Μετάφραση: Ερατώ Τάττη, Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη, Σκηνικά – κοστούμια: Ειρήνη Παγώνη, Μουσική: Πάνος Φορτούνας Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater . Στο ρόλο του Caveman ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Στο Βόλο στις 7 Ιουλίου στο Δημοτικό θέατρο στις 21.30. Εισιτήρια: Κανονικό 20 ευρώ και φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών: 15 ευρώ. Διάρκεια 2 ώρες με το διάλειμμα. Πληροφορίες τηλ. 210 7012123.


Σημειώνεται ότι το ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, είναι χορηγοί επικοινωνίας.