Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ευμέλεια ΙΙ
Ξεκίνησε και συνεχίζεται το διεθνές φεστιβάλ «Ευμέλεια ΙΙ», στην Αγριά και για 15 ημέρες θα προσφέρει 13 συναυλίες, και θα αναδείξει νέα ταλέντα.




# Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ, σε συνεργασία με τον Εικαστικό Σύλλογο Βόλου διοργανώνει μια έκθεση εικαστικών έργων αφιερωμένη στους μύθους και τα παραμύθια, με τίτλο «Όταν ο λύκος δεν είναι εδώ...». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Απριλίου. Ώρες επίσκεψης για το κοινό από 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421 0 91113 και 91114.


# Μέχρι τέλος Απριλίου θα συνεχίζονται οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής της Πειραματικής Σκηνής με το έργο «Ο Τρομάρας» για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πληροφορίες για κλείσιμο παραστάσεων στο τηλέφωνο 6944-388045.


# Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του έργου «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Αντώνη Μαραγκάκη η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει τις παραστάσεις της . Το έργο παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και Κυριακή στις 8.00 μ.μ. στο «ΑΧΙΛΛΕΙΟ».


# Έξι γυναίκες δημιουργοί, έξι καλλιτέχνιδες με διαφορετική εικαστική προσέγγιση και απόδοση έργου, συναντώνται σε μια κοινή παρουσίαση - έκθεση που εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο». Διάρκεια έως τις 19 Απριλίου.


# Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας πραγματοποιεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 6.30μ.μ., απογευματινή εκδήλωση στην καφετέρια «Γιούσουρι» (μαρίνα Αγ. Κωνσταντίνου), με ομιλία από την Ζωή Τακτικού – Σκοπιανού, εκπαιδευτικό- συγγραφέα και θέμα «Τρόπος ζωής και υγιεινή διατροφή για μια ποιοτική μακροβιότητα». Θα ακολουθήσει ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με τον Αλκη Πλακιά στο πιάνο και στο τραγούδι. Πληροφορίες στο τηλ. 6938318195.