Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σκηνοβάτες»: Παράσταση με τον «Κουνενέ» στο Βόλο 
Αυτό το Σαβ/κο 26 και 27 Μαΐου με δωρεάν είσοδο 

Οι “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ” επανέρχονται δριμύτεροι με την παλιότερη επιτυχία της ομάδας, την κωμωδία του Κώστα Πρετεντέρη “Ο ΚΟΥΝΕΝΕΣ” στην Παλιά Ηλεκτρική για δύο μόνο παραστάσεις, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαίου. Ώρα έναρξης 21.00. Η είσοδος θα είναι, όπως πάντα, ελεύθερη.

Πρόκειται για μια γνήσια ελληνική κωμωδία, με ξεκαρδιστικές ατάκες, συνεχείς ανατροπές και σπαρταριστούς διάλογους, που θυμίζει κλασσικό λατρεμένο κινηματογράφο της δεκαετίας του '60. Μια κωμωδία που έγραψε ο προικισμένος Κώστας Πρετεντέρης λίγο πριν το θάνατό του, το 1978. Είχαν προηγηθεί πολύ πετυχημένες μεταφορές θεατρικών έργων του στον κινηματογράφο, όπως το “Χαρούμενο ξεκίνημα”, “Τζένη, Τζένη”, κ.α.


Σκηνοθέτης της παράστασης, πρωταγωνιστής και εμψυχωτής της ομάδας “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ” ο γνωστός στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας Απόστολος Πλακόπουλος, εραστής της τέχνης ή αλλιώς ερασιτέχνης ηθοποιός για σχεδόν 20 χρόνια....


Παίζουν επίσης οι: Σόφη Ηλιάδη, Νικόλας Πλακόπουλος, Ειρήνη Σκουλή, Νίκος Παλιούρας, Μαριάννα Ηλιάδη , Ελένη Καββαδία, Δημήτρης Καρατζόγλου, Μιλίτσα Νίκολιτς.