Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κλειστός κύκλος μαθημάτων Αυτοσχεδιασμού με την Αποστολία Παπαδαμάκη .

Ύλη
(αφορά κίνηση ή κείμενο ή μουσική ή εικόνα και οπωσδήποτε τον συνδιασμό τους)

INSTANT COMPOSITION / ENBODIMENT / INPERSONATION

Τεχνική/εργαλεία που χρειαζόμαστε για να συνδέσουμε τον δημιουργικό μας εαυτό με το μυαλό και το σώμα: Αναγνώριση και συνειδητοποίηση των αποφάσεων που παίρνουμε για κίνηση, κείμενο, μουσική και τι σημαίνουν, τι δημιουργούν. Αφύπνιση.Αναγνώριση της πρόθεσης. Λειτουργία μέσα στην ομάδα, αναγνώριση των προτάσεων, παρεμβάσεων, ανακατατάξεων στον χώρο και το χρόνο. Κιναισθητική αντίληψη. Διαχωρισμός απο την αισθητική αντίληψη. Πρωταγωνιστικές δράσεις, ανταγωνιστικές δράσεις, υποστηρικτικές δράσεις. Μοτίβο και εξέλιξη. Κινούμενο σωμα που παραγει ήχο/λόγο και το αντίθετο.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ (θα γίνουν 2 τμήματα)

Πέμπτη 3 Μαίου έως Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 ώρα 12.00 -14.00

Παρασκευή 4 Μαίου έως Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 ώρα 18.00-20.00 ( 8 δύωρες συναντήσεις)

Συνολικό κόστος 80 ευρώ (40 ευρώ με την έναρξη των μαθημάτων και 40 ευρώ έως το τέλος των μαθημάτων)


Απευθύνεται σε ηθοποιούς , χορευτές , τραγουδιστές , μουσικούς ,εικαστικούς, περφόρμερς.
Η ομάδα θα είναι κλειστή , δεν μπορεί κάποιος να μπεί στήν ομάδα αφού έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα για να μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει εξελικτικά.. Μετά τα πρώτα μαθήματα θα έρθουν στο στούντιο φιλοι και συνεργατες μουσικοι που ειδικευονται στον αυτοσχεδιασμο ωστε να εκπαιδευθουμε και στην μουσικη γλωσσα του αυτοσχεδιασμου με κινηση , κειμενο , ιδεες κα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο quasi@otenet.gr με επισυναπτόμενοβιογραφικό (εάν έχω ήδη το βιογραφικό σας από προηγούμενα σεμινάρια δεν χρειάζεται να το στείλετε)



QUASISTELLAR, Πλαταιών 10, 1ος όροφος , Κεραμεικός


Dancetheater.gr