Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η Θρυαλλίδα στο  «Το Παιχνίδι της Μοναξιάς»

Στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής από 22 Φεβρουαρίου



Η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» ανοίγει τον κύκλο των φετινών της παραγωγών με το έργο του αμερικανού Ουίλιαμ Γκίμπσον «Το Παιχνίδι της Μοναξιάς» .Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με πολλή μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ το 1958 με τους Χένρι Φόντα και Ανν Μπάνκροφτ , με τον τίτλο «Two Tor The Seesaw» (Δύο για τη Τραμπάλα).


Η υπόθεση
Όσο η μοναξιά υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων θα συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι της μαζί τους! Ένα παιχνίδι διαχρονικό με αβέβαιη κάθε φορά κατάληξη! Ο Τζέρι και η Γκίτλ, δύο μοναχικά άτομα σε μια μεγαλούπολη, μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος τους να ανακαλύψουν ο ένας στο βλέμμα του άλλου πως δεν είναι μόνοι! Θα το καταφέρουν; Τι τους φέρνει κοντά; Ο έρωτας ή οι ταυτόσημες ανάγκες τους; Κι αν οι ανάγκες διαφοροποιηθούν; Θα συνεχίσουν να είναι μαζί; Μήπως το παιχνίδι της μοναξιάς είναι ταυτόχρονα και ένα παιχνίδι αυτογνωσίας; …

Στην παράσταση συμμετέχουν στον ρόλο του Τζέρι ο Στέφανος Λάππας και στον ρόλο την Γκίτλ η Ελευθερία Σαββάκη. Σκηνοθεσία: Στέφανος Λάππας , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Σκηνικά: Θρυαλλίδα , Φωτογραφίες – Αφίσα : 3ίρις D.N.P. Photographers ( Πέρσα Λεφάκη , Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου ), Πρόγραμμα: Φάνης Αλεξανδρής.

Η παράσταση θα ανέβει για έξι παραστάσεις στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στο Βόλο στις 22 , 23 , 24 & 26 , 27 ,28 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 21.15. Για πληροφορίες στο τηλ. 6984879969 και στην ιστοσελίδα www.thriallida.wix.com/thriallida. Το εισιτήριο είναι 5 Ευρώ ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν.Μαγνησίας.