Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βολιώτες καλλιτέχνες σε εικαστική έκθεση στο Γκάζι


Εγκαινιάστηκε και θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2013 (από τις 10:00 έως τις 19:00) στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ», στο Γκάζι της Αθήνας, η εικαστική έκθεση με τίτλο 'ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ'.

 Η έκθεση της οποίας την επιμέλεια έχει ο Βολιώτης εικαστικός Αλέξανδρος Ψυχούλης πραγματοποιείται στα πλαίσια του ανοίγματος του νέου Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου στην χώρο του Γκαζιού με τη συμμετοχή 12 εικαστικών από διαφορετικές γενιές.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 12 εικαστικούς είναι και ο Απόστολος Ντελάκος, Βολιώτης καλλιτέχνης που επέστρεψε από το Άμστερνταμ πριν τρία χρόνια. Εργάζεται στο Κ.Δ.Α.Π. Βασδέκειο της Κ.Ε.Κ.Π.Α. / Δ.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου και εισάγει τους μικρούς μαθητές στον κόσμο των εικαστικών τεχνών. Μέσω του εργαστηρίου εικαστικής αγωγής και την διδασκαλία της εικαστικής γλώσσας στοχεύει να καθοδηγήσει τα παιδιά να μάθουν να κατανοούν, να συμμετέχουν, και να εκφράζονται μέσω της τέχνης.

Στην έκθεση ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ συμμετέχουν οι Νίκος Αρβανίτης, Γιάννης Γρηγοριάδης, Γιώργος Γυπαράκης, Θοδωρής Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Ισηδώρου, Κώστας Ιωαννίδης, Ζήσης Κοτιώνης, Λίνα Μαντίκου, Απόστολος Ντελάκος, Δημήτρης Ντοκατζής, Λήδα Παπακωσταντίνου και η Μαρία Τσάγκαρη.