Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζει τις εμφανίσεις ο «Ίαμβος»

Το Μουσικό Σύνολο ''ΙΑΜΒΟΣ'' που αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Γράβο (τρομπέτα), τη Σέβη Μαζέρα-Μάμαλη (πιάνο) και τη Ζαφειρούλα Χαντή (βιολοντσέλο), προσκεκλημένο από το ''Μύλο Των Ξωτικών'' στα Τρίκαλα, θα παρουσιάσει στη Κεντρική Σκηνή του, μια μουσική βραδιά την Παρασκευή 21Δεκεμβρίου στις 7:30μ.μ, αλλά και στο ''Μουσικό Κήπο-Λυχνάρι'' στην Αγριά, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 10μ.μ, με Ελεύθερη Είσοδο(Τηλ. 6971924660). Ερμηνεύει η Τζένη Χατζηδήμου στο τραγούδι.


Ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι, γεμάτο με επιλογές από γνωστά παραδοσιακά τραγούδια από τον κόσμο και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που ανεβάζουν την χαρούμενη διάθεση των ημερών και φέρνουν πιο κοντά τα Χριστούγεννα, αυτή την μεγάλη παγκόσμια γιορτή της Αγάπης και της Προσφοράς, αλλά και με γνωστά τραγούδια, ερμηνευμένα από μεγάλους θρύλους της μουσικής, του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Πολύ γνωστές μελωδίες που διασκεύασε το μουσικό σύνολο ''ΙΑΜΒΟΣ'', με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο, ώστε η ερμηνεία να έχει αέρα και αίσθηση jazz και να απευθύνεται σε όλους τους ακροατές της καλής μουσικής κάθε ηλικίας, χωρίς φραγμούς και στεγανά.


Μουσικές επιλογές που συντροφεύουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, την ανάγκη του ανθρώπου να ζωντανέψουν ξανά μέσα του και να γίνουν πράξη στην καθημερινότητά του, όλα αυτά τα παγκόσμια και πανανθρώπινα μηνύματα, της αγάπης, της αλληλεγγύης, της συγχώρεσης και της γενναιοδωρίας, μέσα από την γέννηση του Χριστού.