Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

«Μπαράζ γέλιου» από τους ΔραΠαίκτες...

«ΑΧ μας κάνανε ΛΑΔΙΕΣ»



Μπαράζ γέλιου απόψε από τους ΔραΠαίκτες...στα πλαίσια του bazaar χειροποίητων εορταστικών δημιουργιών που ήδη "τρέχει" στον Πολυχώρο του Ωδείου Φουντούλη.

Η δημοφιλής θεατρική ομάδα επανέρχεται εορταστικά με τη σπονδυλωτή κωμική παράσταση "ΑΧ...μας κάνανε ΛΑΔΙΕΣ" με στόχο να απαντήσουμε όλοι μαζί με κέφι κι αισιοδοξία σε όσους μας κάναν λαδιές το 2012.

Τρεις ΔραΠαίκτες δραπετεύουν με έξι σκετσάκια γεμάτα σκερτσάκια, τρία άσματα να γεφυρώνουν τα χάσματα και τρεις χορευτικές εκτελέσεις στα... δύο μέτρα. Ατάκες φαρμακερές, χιούμορ θεραπευτικό, τραγούδια και παρατράγουδα, χορός και μεταμφιέσεις θα είναι ο καλύτερος προάγγελος για τα Κρισ(η)τούγεννα.

Σκηνοθετική - μουσικοηχητική - ενδυματολογική επιμέλεια, κείμενα, χορογραφίες, ερμηνεία: ευΆγγελος Κάβουρας, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Χρήστος Οικονόμου. Στην κονσόλα η Έλενα Μαρκοζάνη. Η καλλιτεχνική σύλληψη είναι του εμψυχωτή των ΔραΠαικτών, ευΆγγελου Κάβουρα.

Για μία και μοναδική παράσταση το, Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 9μμ στον Πολυχώρο Ωδείου Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17. Είσοδος ελεύθερη.