Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη έκθεση- bazaar στον Πολυχώρο Φουντούλη



Μέρες γιορτινές, μέρες χαράς και ελπίδας, μέρες αγάπης και αισιοδοξίας, συναισθήματα που είναι απόλυτα αναγκαία στις μέρες μας και που μπορούμε τόσο απλά να μεταδώσουμε στους γύρω μας με ένα μοναδικό, χειροποίητο δώρο…

Αυτά τα μικρά χειροποίητα δημιουργήματα θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι από κοντά στην Χριστουγεννιάτικη έκθεση - bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης Ωδείου Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17, στο Βόλο από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου και να έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονα να επιλέξουν κάποιο από τα μοναδικά αυτά μικρά έργα τέχνης.

Οι αξιοθαύμαστοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χειροποίητων αντικειμένων ξεκινώντας από το κόσμημα, με εκθέτες τους: Άννα - Ειρήνη Χατζηνικολάου , Βάσω Τζήμα (Λάρισα), Γεωργία Κανελλοπούλου (Αθήνα), Ειρήνη Αιμονιώτη - JJ JEWELLERY, Ειρήνη Φραγκούλη, JollityCrafts (Λάρισα), Ιωάννα Δημητρακοπούλου (Αθήνα), Τζίνα Αχτύπη (Αθήνα).

Τα δημιουργήματα συνεχίζονται με την κεραμική και διακοσμητική τέχνη της Μαρίας και Ελένης Σταματίου, Ειρήνης Γουργιώτη, Έρης Δερβένη και τα μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ από ύφασμα της Μαρίζας Κελεσίδου. Η αγιογραφία αντιπροσωπεύεται επάξια από τον Νεκτάριο Κουρκουβάτη και η πρωτότυπη παιδική ζωγραφική από την Δήμητρα Ευαγγελιά. Φυτικά καλλυντικά από το μεγαλείο της φύσης, θα μας προσφέρει το Φλισκούνι και Μέντα, από τη Λάρισα.

Τέλος, η Μυρσίνη Κονδραφούρη θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα χειροποίητων δημιουργημάτων , κοσμήματα και διακοσμητικά.

Η τριήμερη αυτή εκδήλωση, δε θα μπορούσε παρά να πλαισιωθεί θεατρικά και άφθονο γέλιο από την θεατρική ομάδα ΔΡΑΠΑΙΚΤΕΣ, που σκοπεύουν να κάνουν άνω-κάτω την έκθεση με μια ώρα "ενήλικης" σάτιρας, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 9:00μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Η χριστουγεννιάτικη έκθεση - bazaar του Πολυχώρου Φουντούλη , δε θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει με σεβασμό και να φιλοξενήσει και τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ, Σύλλογος γονέων παιδιών με παιδικό καρκίνο, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί με τα είδη του για να ενισχυθεί ο μοναδικός σκοπός του.

Η έκθεση - bazaar" θα είναι ανοικτή για το κοινό, από τις 11 το πρωί έως 10 το βράδυ.