Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η θεατρική παράσταση «Μέσα σου» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»


Η θεατρική παράσταση «Μέσα σου» ανεβαίνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο Βόλο. Όλοι οι φίλοι του θεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν, με τις παραστάσεις να αρχίζουν στις 9 το βράδυ.

Το έργο ανέβηκε τον περασμένο χειμώνα στο θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη, με τους ίδιους συντελεστές, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ πρωταγωνιστούν ο Αλμυριώτης ηθοποιός Στάθης Γκάτσης και η ηθοποιός Γωγώ Κωβαίου.



Λίγα λόγια για την παράσταση

Η αιώνια πάλη αρσενικού – θηλυκού, μέσα από εγωισμούς, ζήλειες, ανασφάλειες, κτητικότητα και εμμονές. Ο τέλειος έρωτας δηλαδή! Ένα ζευγάρι χωρίζει, ενώ είναι τρελά ερωτευμένο. Το γιατί το μαθαίνουμε σαν εξομολόγηση του ενός προς τον άλλο. Το τέλος θα τους ενώσει ή θα τους χωρίσει για πάντα; Μια παθιασμένη ιστορία, πλημμυρισμένη από πολύ μουσική.



Εισιτήρια της παράστασης «Μέσα σου» θα διατίθενται από το ταμείο του Κινηματοθέατρου «Αχίλλειον» και τιμώνται προς 10 ευρώ.

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι «Ο Λαός του Αλμυρού» και η ηλεκτρονική έκδοση «almyros.gr».