Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Ένα βότσαλο στη λίμνη» στην Παλιά Ηλεκτρική
Από τους
«Σκηνοβάτες»


Οι “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ” ξανά επί σκηνής για να μοιραστούν και πάλι με τον κόσμο το κέφι, το γέλιο, τη ζωντάνια, την αγάπη για το θέατρο. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με τα θεατρικά έργα “Ο ΚΟΥΝΕΝΕΣ” του Κ. Πρετεντέρη και “ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ” των Αλ. Σακελλάριου – Χρ. Γιαννακόπουλου, επανέρχονται και φέτος, με μία κωμωδία πάλι, αξέχαστη και αυτή απο το αγαπημένο ασπρόμαυρο σινεμά, γραμμένη από το ίδιο πετυχημένο δίδυμο Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου, το «Ένα βότσαλο στη λίμνη».
Πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Απόστολος Πλακόπουλος. Παίζουν επίσης οι: Εβίτα Αλεξάνδρου, Ειρήνη Σκουλή, Ηρώ Μόσχου, Σόφη Ηλιάδη, Γιώργος Αποστολίδης, Νικόλας Πλακόπουλος, Ελένη Καββαδία, Νίκος Παλιούρας. Ζωντανή ορχήστρα από τους Νίκο Παπαργύρη (πλήκτρα), Στάθη Καραδημητρίου (ακορντεόν) και Κώστα Μιχόπουλο (μπουζούκι). Τραγουδούν ο Νίκος Παπαργύρης, η Σόφη Ηλιάδη και η Ελένη Καββαδία. Έκτακτη συμμετοχή Δημήτρης Καρατζόγλου.


Οι 'ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ' πιστεύουν ότι το θέατρο πρέπει να είναι λαϊκό και προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στις οικονομικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που είναι και αυτές που μαστίζονται περισσότερο από την τρέχουσα κρίση.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, όπως ήταν και στο παρελθόν άλλωστε. Φέτος καλούμε τους φίλους που έχουν τη δυνατότητα και την ευγενή προαίρεση να ενισχύσουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου, να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους τρόφιμα δικής τους επιλογής ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Το έργο θα παίζεται στην Παλιά Ηλεκτρική για δύο μόνο βράδια, 23 και 24 Μαΐου, στις 9.30 το βράδυ.