Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Παράσταση για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου
Το νέο θεατρικό απ' τους ΔραΠαίκτες Βόλου με τίτλο «τελμΑ»




"τελμΑ" είναι ο Άμλετ απ' την... ανάποδη. Μια φουτουριστική μαύρη κωμωδία του Κάβουρα ευΆγγελου και των ΔραΠαικτών Βόλου για ένα πλανήτη ο οποίος οικολογικά, οικονομικά, κοινωνικά πνέει τα λοίσθια, και χρειάζεται έναν ήρωα -όπως κάθε εποχή χρειάζεται τους ήρωές της- για να ανατρέψει την καταστροφική του πορεία…

Πιστοί στο όραμά τους για ελεύθερο και δωρεάν θέατρο για όλους και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μέσα από αυτό, οι ΔραΠαίκτες αυτή τη φορά ενισχύουν το έργο του Ορφανοτροφείου Βόλου, πολιτιστικά μέσα απ' τον κύκλο των δωρεάν αυτών παραστάσεων, αλλά και κοινωνικά, καθώς καλούν όποιον θεατή μπορεί, να αφήνει τον οβολό του στον κουμπαρά που θα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενεί το ίδρυμα.
Στο Αμφιθέατρο του Ορφανοτροφείου Βόλου (2ας Νοεμβρίου 10 στον Αγ.Παντελεήμονα) μόνο για οχτώ παραστάσεις: ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και ημερομηνίες 10, 11, 12 και 16, 17, 18, 19 Μαΐου στις 9μιση το βράδυ. Φυσικά, με είσοδο ελεύθερη.


Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του εμψυχωτή των ΔραΠαικτών ευΆγγελου Κάβουρα. Ερμηνεύουν: Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Βαρβάρα Δεμίρη, ευΆγγελος Κάβουρας, Αποστολία Καλυβιώτη, Σπύρος Μακρυγιάννης, Έλενα Μαρκοζάνη, Χρήστος Οικονόμου, Γιάννης Τσιρώνης. Καλλιτεχνική σύλληψη - παραγωγή - προώθηση: ευΆγγελος Κάβουρας, ΔραΠαίκτες Βόλου.