Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Βόλο.
Με θέμα «Φωτογραφίζω την Πόλη μου»


Στα πλαίσια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης, F.A.C.E. Fine Arts Contemporary Exhibitions, που διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας του Βόλου και της φιλανθρωπικής διαδραστικής εκδήλωσης SQUART, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, διοργανώνεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Φωτογραφίζω την Πόλη μου».

Κάθε γωνιά του Βόλου έχει το δικό της χρώμα, έχει τη δική της ιστορία. Στο διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι απαθανατίζοντας αγαπημένες γωνιές, σύμβολα και πρόσωπα του Βόλου , χωρίς λέξεις αλλά με πολλές εικόνες.

Η αποστολή των έργων θα γίνει διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bazaarts.gr . Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής είναι η 7η Μαΐου 2012.
Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας κατά τη διάρκεια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης, F.A.C.E. Fine Arts Contemporary Exhibitions, 9-20 Μαΐου 2012.
Οι νικητές θα προκύψουν:
Α. Με ψηφοφορία κοινού κατά τη διάρκεια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέχρι 5 φωτογραφίες.
Β. Με ελεύθερη διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέχρι 20 φωτογραφίες.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου 2012 και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει κατά την τελετή λήξης της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης στις 20 Μαΐου 2012.

Όροι Διαγωνισμού : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.

1. Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σχετικές με το Βόλο (σύμβολα της πόλης, αγαπημένες γωνιές-στέκια, καθημερινά στιγμιότυπα και πρόσωπα).
2. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με 1 (μία) φωτογραφία.
3. Τελευταία ημερομηνία για την αποστολή των φωτογραφιών ορίζεται η 7η Μαΐου 2012.
4. Η ημερομηνία αποδεικνύεται με την αποστολή μέσω e-mail.
5. Η αποστολή θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bazaarts.gr.
6. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με τη φωτογραφία του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail.
7. H φωτογραφία θα πρέπει να σταλεί σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPEG με σχετικά υψηλή ανάλυση.
8. Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν σε διάσταση 20εκ Χ 30εκ.
9. Το κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι 10 (δέκα ευρώ) και περιλαμβάνει το κόστος εκτύπωσης της φωτογραφίας + μίας φωτογραφίας επιπλέον για τον συμμετέχοντα.
10. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή του Βόλου και της διοργάνωσης, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος.
11. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την διαδικτυακή ψηφοφορία θα είναι αμετάκλητα και δεν θα επιδέχονται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
12. Τα μεγάλα βραβεία που θα κερδίσουν οι 3 πρώτοι θα ανακοινωθούν στην τελετή έναρξης 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης.
13. Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες.
14. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργάνωση:
S.E.V. Development
Βενιζέλου 8, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 520 688
e-mail: info@bazaarts.gr και sales@bazaarts.gr.
www.sev-d.gr.